Novi Sad
03.11.2015.
12:00 > 12:04
Institut za plućne bolesti Vojvodine spreman je da krene sa testiranjem bolesnika koji ispunjavanju kriterijume za uključivanje u studiju takozvane kubanske vakcine, "cimavaksa".
  • The Lalosh

    03.11.2015 13:50
    Strašno
    Političari su opet napravili haos.

    Koliko sam razumeo od Kube je dobijeno vakcina za 3x 10 obolelih. A i tih 30 jadnih ljudi koji budu imali sreće da ih odaberu za TESTIRANJE vakcine ne znači da će biti i izlečeni.

    Kako nije sramota političare da na sva zvona objavljuju da "stižu (čarobne) kubanske vakcine" ako su ustartu znali da će ih dobiti svega 30 teških bolesnika?! Da li oni znaju šta to znači kada se obolelima od kancera da lažna nada?!

    NAVIJAM SVIM SNAGAMA DA TA VAKCINA RADI I DA ĆE SE ŠTO PRE NAĆI U REDOVNOJ UPOTREBI!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna